Programma Sinterklaasfeest

zaterdag 22 november in De Steeg

10.30 – 11.30 uur: voorstelling

In het parkhuis is een optreden van Het Theater Kwadraat:
De voorstelling die gespeeld wordt is nog een beetje een verrassing. Niemand weet precies wat er dit jaar gaat gebeuren maar een leuk spektakel wordt het zeker!

13.30 – 15.00 uur: intocht Sinterklaas

Aankomst Sinterklaas met zijn Pieten per boot in het haventje aan de Oversteeg. Daarna gaan we in optocht door De Steeg naar het Parkhuis. Muziekvereniging Excelsior loopt voorop en verzorgt de muzikale nootjes. Sinterklaas wordt per koets door De Steeg gereden en door zijn Pieten en u allen begeleid in de optocht. Namens de gemeente zal wordt Sinterklaas welkom geheten worden. Kinderen van obs De Lappendeken zullen een door hen gemaakt welkomstgedicht voorlezen en een Sinterklaaslied zingen.

Route optocht: Haventje Oversteeg, van Aldenburglaan, Ursula van Raesfeltlaan, Smidsallee, Hoofdstraat, Diepesteeg, Parallelweg, Bongert, Vingerhoed, Diepesteeg, Hullekesbergseweg, Parkweg, Boecoplaan, het Parkhuis.

Houd a.u.b. rekening met het parkeren van auto’s e.d. op de route optocht. Deelname aan alle activiteiten met betrekking tot de in- en optocht van Sinterklaas in De Steeg is geheel op eigen risico. Weersomstandigheden kunnen wijzigingen veroorzaken in het programma. De in- en optocht is onder toezicht en begeleiding van verkeersregelaars.

 

Programma Schoen zetten

Vrijdag 28 november in De Steeg

Vrijdag tussen 18.30 uur en 20.00 uur mogen alle steegse kinderen hun schoen komen zetten in de Boecop (Steegse kerk).

Kom je ook gezellig sinterklaasliedjes zingen, met zwarte pieten spelen, en een drankje drinken. Neem als je wilt  opa's, oma's, pappa's, mamma's, broertjes en zusjes mee om gezellig mee te zingen, te spelen, te drinken.

Zaterdag tussen 9.30 uur en 12.00 uur kan de schoen weer worden opgehaald.

Graag even vooraf via email aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naam kind:

Leeftijd:

 

Alvast bedankt!

Het organiseren van de intocht van Sinterklaas in De Steeg met alles erop en eraan kost veel energie en geld. Om deze bijzondere Steegse intocht mogelijk te maken, hebben wij uw financiële steun nodig.

In de week van 10 t/m 15 november wordt er gecollecteerd. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk een beroep te doen op de ondernemers in De Steeg. Wij zijn geheel afhankelijk van uw giften.

Wij bedanken alvast alle sponsoren en inwoners van De Steeg die deze intocht mogelijk maken.

 

SPONSOREN

Pannenkoekenhuis De Carolinahoeve

Assurantiekantoor G. Lammers

Landgoed Middachten

Nozili Bloemisten

Garagebedrijf Saaltink

Antiekwinkel de Vondst

Bakkerij Tom van Otterloo

Cafetaria De Linde

Café Restaurant Het Wapen van Athlone

Biologische Boerderij De Wolfskuil

Conferentiehotel Landgoed Rhederoord BV

Kapsalon De Oude Post J. Beumer

Trenning Natuur en Landschap

Pam Advocaat & Mediator

Ready to Dance

Brink Loodgieter- en Installatiebedrijf

Tandartsenpraktijk Fabels

Van der Meer Administratiekantoor

Avalon Wijn en Spijs

De Juiste Lijn

Schoonwater Parket

De Roosegaarde Groep

De Wijnpurist

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met de organisatoren: Michel Fransen, Jos Buis en Bartele Bouma e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.