De Eikeboom Tuin- en Grondwerk

De Eikeboom Tuin- en Grondwerk

De Eikeboom voert tuin-, grond- en straatwerkzaamheden uit voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven. Van complete projecten tot ondersteuning (uitgraven, bestrating of het afvoeren van afval), wij staan voor u klaar met vakwerk en kwaliteit van materialen.

Wij zijn inzetbaar in de brede regio en bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs.

U wilt uw tuin (opnieuw) aanleggen? Voor particulieren en bedrijven kan De Eikeboom het gehele voortraject uitvoeren. Het uitgraven van de vijver, het egaliseren van het terras en tuinpad of het afvoeren van grond, zand en tuinafval; wij geven u deskundig advies en maken gebruik van hoogwaardige materialen. Uiteraard hebben wij een luisterend oor voor uw wensen.

Behalve tuinwerk verzorgt De Eikeboom ook straat- en grondwerkzaamheden en boomverzorging/bosbouw. Hierdoor kunnen wij u een totaalpakket aanbieden waarbij wij service, kwaliteit en een goede prijs niet uit het oog verliezen.

VERKOOP BRANDHOUT

Kant en klaar brandhout bestellen, het hele jaar op voorraad. De Eikeboom kan het u leveren. Beuken, eiken of berken en op maat gezaagd in blokken van 20 tot en met 40 centimeter. Het is te bestellen per gestapelde cup of per krat (inhoud 2/3 cup).

Prijzen in overleg.

 

 

Dhr. en Mw. Schaap
Oversteeg 43
6994 AS DE STEEG
Telefoon: 026-4951837 (na 16.00 uur)
Mobiel: 06-53169205

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.