23 talentvolle acteurs, zangers en dansers uit Rheden en omstreken laten zich van hun beste kant zien tijdens de uitvoering van deze nieuw geschreven musical.Samen met hoofdrolspeelster Jolien Woortman en een professionele crew heeft de cast keihard gewerkt aan Smack!. De musical vertelt het verhaal van Mandy, een aan drugs verslaafde tiener. Als haar vriend wordt vermoord en haar buurvrouwen haar beschuldigend aanwijzen als de dader komt ze terecht ineen stroom van absurditeit.
Kan Mandy ontsnappen aan de vooroordelen?
Bestel nu kaarten voor de voorstellingen op 9 en 10 juli: https://www.rhedelijkcultureel.nl/projecten/een-smack-talent/. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 9 jaar. De voorstelling wordt gespeeld in de Kerk op Steeg (hoofdstraat 15, De Steeg).

Mede dankzij bijdragen van Cultuurbedrijf RiQQ, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSB-fonds is dit project mogelijk gemaakt. 
Wil je meer info? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..